Apapmand vinder i billund på 11,6 

Søndag eftermiddag på Billund trav 10 løb . Apapmand og Anders yderst på vingen, starten går og Apapmand bliver sat af i tredje spor, ikke godt. Tempoet er 1,08 og Anders vælger at køre frem til dødens (udvendig på den førende). Favoritten sidder i spids, kedeligt sted at sidde i dødens og så i sådant et selskab . Vi nærmer os opløbet, stillingen er uændret, vejrtrækningen er gået i stå, for mit vedkommende. Med 100 meter tilbage beder Anders, Apapmand om at gøre arbejdet færdigt. Vinder i tiden 1,11,6 ny rekord og kr. 75.000,00 ind på kontoen. Kenn Ecce og Amaising Dynamite, bliver anden og favorritten slutter tredje. Kommentatorens sidste ord var, at det var de to dårligste heste der vandt løbet . Det må stå for hans egen regning. En meget glad Anders i vindercirklen . Stort tillykke, Anders godt kørt.

Jens størner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende