Houston Heats afløser

Forty Nine Steps, galopafdelingens nye skud på stammen, er vel ankommet til Bent Olsens stald på Klampenborg Galopobane.

Denne skønne hoppe vil få ny formand, som skal vælges på næstkommende generalforsamling. Indtil da vil Karsten Grønborg Andersen være kontaktperson for hende og er således den, der fremadrettet vil stå for info og kontakt til træneren.

Jeg fortsætter som formand og kontaktperson på Miss Phone Girl.

De nye andelsbeviser på Forty Nine Steps udsendes sidst i marts.
Formand
Majken Hansen
Hej alle partshavere i Forty Nine Steps.
Så er vores nye medlem i Stald KTAS Forty Nine Steps (FNS) ankommet til Klampenborg og installeret i Stald Olsen. Jeg aflagde hende et besøg lørdag den 4. marts, hvor jeg også fik en “snak” med Bent O.
Hun er en dejlig hest – pæn størrelse, bred og lidt kompakt. Har et skønt temperament og et venligt sind – passer rigtig godt til mange ejere (det var mit førstehånds indtryk).
Bent O. har “kigget” hende igennem og er tilfreds med hvad øjet skuer, han ser nu frem til at arbejde med hende de kommende uger og se hvad hun kan præstere på træningsbanen.
I træningsrapporten, modtaget fra England / træner Marco Botti er det oplyst at hun har været i træning samt har været i startboks og bestået den øvelse, som gjorde hende klar til start.
Mange tænker sikkert: Hvorfor har FNS der er 4 år i 2017 ikke startet endnu?
I følge Bent O. har der været startforbud mod FNS, da ejeren ikke har betalt sælger/opdrætter, samt været gæld til træner. Det er så endt med at opdrætteren har “taget” FNS tilbage og ved hjælp af Bent O. netværk i England / Newmark
et er hun nu endt i Klampenborg, hvor vi alle er spændt på hendes talent på banen.
Det er en meget spændende afstamning FNS har – faderen Silver Frost er bla. vinder af Gr. 3 som 2-åring og Fransk 2000 Guineas Gr. 1 vinder, som 3-åring. Moderen Gueridia har 9 afkom, der i alt har indløbet 340.000 pund / ca. 3.4 mill. kr.
Jeg håber alle jer der har mulighed for at kigge forbi Stald Olsen aflægger FNS et besøg – er sikker på hun ser frem til gulerødder og klap.

 

 

Og husk – der er stadig enkelte parter ledige…..
Kst. Formand
Karsten Grønborg Andersen

Det forlyder at den er meget flink og omgængelig – har været i startboks, hvis alt går vel er den startklar om maks !!! 3 mdr.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende