3 heste til start

Casual Rain starter på lørdag på Nykøbing Falster Travbane i dagens 1. løb
I sulkyen Henrik Thomsen.
Waterways endelig klar igen

 

Efter en pause på halvanden måned er Waterways kommet sig over sin forkølelse og behandling. For at teste ham, har vores træner Henrik Thomsen kørt et hurtigarbejde med ham, og derfor er han skrevet til start på mandag den 26. juni på Halmstad Travet. Det er et 3-års løb over 2140 meter snorestart med 20000 sv.kr. til vinderen. Løbet køres som dagens 12. løb kl. 22.05. Han har fået startspor 8 og skal køres af den svenske cathc driver Jörgen Sjunnesson.

Umiddelbart ser det ud til at være en fin mulighed, men lad os lige se ham i gang igen og håbe, at han kan tjene lidt mere, end de andre heste i stalden gjordre i weekenden. Uha, der var vi ikke heldige.

Formand
Erik B. Larsen
Babymoneys starter på onsdag på Charlottenlund Travbane i dagens 5. løb med program nr. 5.
Distancen er 2000 meter autostart. I sulkyen Thomas Fischer.
Forretningsfører
Bent Rejkjær

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende