Apapmand sejrede torsdag på Nykøbing Falster travbane .

Dagens 4. løb var julipokalen over distancen 2700 meter, Apapmand havde 60 meters tillæg . Efter 500 meters kørsel, som blev afviklet i 24 tempo, havde Apapmand fat i feltet og bliver siddende bagest. Med 1000 meter tilbage, kører Anders frem til andet par udvendigt. Der bliver han siddende indtil 400 meter fra mål, hvor han går  frem udvendigt på den førende. Ned gennem opløbet trækker Anders og Apapmand fra til sikker sejr. ( ifølge dommer rapporten ) vundet med ni længder. Tiden 15,6 ny  banerekord for 5 årige og ældre heste  på lang distance. En rigtig god aften på Falster, med mange besøgende og god stemning. Stort tillykke Anders med 3 sejre og 1 andenplads i fire starter til stalden.

 
Formand
Jens Størner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende