Apapmand

Så fik vi afviklet Haralds Lunds Mindeløb . Med Apapmand som ekvipage i spor 8 . Apapmand blev taget roligt fra start og trukket ned bagest i feltet, som forventet med dette startspor. Løbet blev afviklet i jævnt 14 tempo . Apapmand måtte de sidste 300 meter ud i sporene , kom stærkt  på de sidste 100 meter, men det rakte desværre til en 6 plads med 4 ekvipager på linie over mål i samme tid 14,3 . Apapmand gjorde en god figur og fin stil i dette selskab, med nogle af landets bedste heste . Vejret var lidt bedre end forventet. Der var mødt en del Stald Ktas medlemmer op for at opleve denne gode løbsdag på Nykøbing Falster banen. Anders finder nye opgaver til Apapmand som bliver spændende at følge. Jeg tror vi er på rette vej med Apapmand.

Formand

Jens Størner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende