Waterways nr. 6 i tiden 17,7

Waterways kom godt fra start, men havnede desværre i 2. spor uden ryg, så det blev en halvhård rejse. Han fulgte dog godt med helt til starten af opløbet, hvor han var oppe og kæmpe med om 2. pladsen. Desværre var der ikke mere på tanken, og han sluttede på en 6. plads i 17.7, lige udenfor præmierækken. Det var første gang med vatudtræk, og det blev trukket ved indgangen til sidste sving. Jeg synes egentlig, at han reagerede godt på det. Det var måske ikke en prangende indsats, især med baggrund i den meget flotte indsats, vi så fra Blackbird løbet før, men nu er han i gang igen, og så bliver der arbejdet videre med den store krop. Jeg tror på, at han nok skal komme, og vi ser frem imod næste start, som ikke er planlagt.

Formand

Erik B. Larsen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende