Nyt fra galopafdelingen

Miss Phone Girl:

Nu nærmer årets absolutte højdepunkt på Klampenborg galopbane sig med hastige skridt.DERBYWEEKEND med løb både lørdag og søndag.Vi har fornøjelsen af at sende begge vores heste ud og her følger lidt nærmere info omkring Miss Phone Girls start:Hun starter søndag kl. 13.05 i dagens andet løb, som er et 1100 m løb med 32.000 kr i samlet præmissum og 12 heste til start. Det er et handicapløb, hvor Miss Phone Girl starter med det højeste handicap. Så højt at hun ville skulle have hele 68 kg på ryggen, hvis hun skulle rides af en udlært jockey, som f.eks Marcos Robaldo.


Derfor har vores træner valgt at lade hende ride af Andreas Tapia Dalbark, som er en meget dygtig lærling med base på Bro Park. Derved får hun 3 kilos lettelse og kan “nøjes” med at få 65 kg på ryggen. Andreas Tapia Dalbark ligger nr 1 på listen over lærlinge i Bro Park.
Miss Phone Girl kommer som bekendt med en sejr og Bent Olsen forventer, hun igen kan gøre en god figur.
Jeg glæder mig til at møde mange KTAS ejere på Klampenborg. FormandMajken Hansen

Forty Nine Steps:

Startlisten til Derby weekend er nu tilgængelig. Lørdag den 5 august starter FNS i et 1100m Lærlinge / amatørløb med Lea Olsen (70kg),

så viser hun de samme takter, som i debut er jeg sikker på hun leverer de 2400 kr der mangler i at Stald KTAS har indløbet 6 mill. ???.(NB – MPG starter søndag den 6 august….. 1100m Andreas Tapic Dalbak ( 65kg).

 

Formand

Karsten Grønborg

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende