Waterways nr. 3 i forbedret udgave

Som annonceret ville Henrik Thomsen køre til fra start med Waterways, noget som han ikke har prøvet før, og minsandten om ikke han tog spids. Det havde ingen vel ventet, men han fik lov at spadsere derudaf i frisk tempo, 15,0 de første 500 meter og 17,0 på kilometeren. Steen Juul kom frem udvendigt med Cheri de Vie, og det gav en dejlig ryg til den speedige Benfica med René Kjær. Denne kvitterede da også ved at overspurte alt og alle i 16,0, mens Cheri de Vie blev anden i 17,0, og Waterways blev nr. 3 i 17,1, en tangering af hans bedste tid og 1000 kr. til foreningen. Der er betydelig fremgang at spore med Waterways. Han udvikler sig stille og roligt, stadig med alle 4 sko, så der er stadig ting at justere på. Foreløbig kigger vi efter løb herhjemme i billigst muligt selskab. Flere eksperter på banen siger, det er en stor hest, han kommer først rigtigt næste år, og det tror vi også selv. Desværre kom vi ikke over de 6 mio, men det blev da gjort lidt nemmere for de andre at ordne resten i weekenden.

Erik B. Larsen

Formand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende