Fantastisk derby weekend 133.200 kr indkørt

Babymoney:

Babymoney 5’er i årets Travderby.

Mange glade og spændte KTAS medlemmer, var idag mødt op på travbanen i Charlottenlund, hvor der skulle følges op, på gårdagens fine resultater, som KTAS’s heste leverede.

Baby’en havde fået ønskespor 1, så vi var fra start sikret det inderbaneløb, som vores træner Thomas Fischer ønskede sig. Her sad Baby’en så de første ca 2700m af det ialt 3000m lange Derby. Rundt sidste sving, måtte Baby’en for en stund ud i anden spor for, at komme udenom en træt konkurrent, for så at søge med inderbanen igen, hvor der var god plads. I opløbet tog Baby’en et på længder ind på de førende, og det endte med en tæt 5 plads, i flotte 1.14,8 over de 3000m auto, til en præmie på flotte 67.000kr.

Efter løbet talte jeg med Thomas Fischer, som også var godt tilfreds.

Vi håber Baby’en tager starten godt, og hvis alt klapper, starter han i Ålborgs Store Pris i weekenden d. 16/17 September.

Mere herom senere.

Hilsen.
Formand
Kasper Nielsen
Blackbird:
Derby consolation- og lille Blackbird. 9. løb- 2000 mtr. autostart med startspor 9 efter bilen. Efter en start hvor favoritten BImse clock fik en rumler på, lå Blackbird og Ken Ecce som nr. 9, i det lange felt, hvor 5. Beauti dream tog fronten. Den noget anonyme position fortsatte et godt stykke tid endnu, og efter endnu et stykke vej, blev der plads til Blackbird nu lå som 4 . udvendigt på feltet. På sidste side ved staldene begyndte flere at forbedre deres positioner, bl.a. nr. 12. Billie Jean med Bent Svendsen kom nu helt op med igen Bimse Clodk lige efter, og det så en overgang helt umuligt ud for vores lille hest og nå disse på opløbsstrækningen, men Blackbird viste sig endnu engang som en fremragende afslutter, og hun ” tog dem på de sidste meter “i en utrolig hvas speed, og Ken Ecce og Blackbird var vindere i tiden 14.9. Intet mindre end suverænt flot- og tjente 50.000 kr. til stalden. Ikke overraskende var Svendsen og Billie Jean nr. 2.
Odds var fint til 4,29 som vinder.
Tillykke stald KTAS, TAK for en dejlig dag. Sublimt. 
Formand
Henriette Kjærning
Apapmand:
Apapmand og Anders blev en flot nr. 2 i dagens 7. løb på Charlottenlund. Præmie 15.000 kr. Hvad man troede, skulle blive et af dagens roligste løb, blev åbnet i 8,4 tempo 500 meter. Heldigvis uden Apapmands indblanding og efter spids- kampen var afgjort, kørte Anders frem med Apapmand og overtog føringen 1000 meter 10,9. Kaj Westergård syntes han ville køre spids, men måtte hurtigt opgive sit forehavende, da Apapmand ikke havde til sinds at slippe spidsen. Apapmand var førende ind i opløbet, men måtte se sig slået, af Lighman O Jan dalgård, som havde siddet og lunet sig nede i feltet. En god præstation af Anders og Apapmand. Apapmand får nu en rolig uge med motions træning, så han er klar til næste søndag, hvor han starter på Jægersro Travbane i et af Sveriges største Amatørløb. Her vil han helt sikkert gøre en god figur, formen er i top.   
Formand
Jens Størner 
Casual Rain:
I sin femte start blev Casual Rain nr. 6 i ny rekord 16.8. Har måske skuffet nogle medlemmer, men husk
den er kun 3. år.
Vi venter med at drage konklusioner til 3 års sæsonen er forbi.
Formand
Gert Krauthammer
Waterways
Starter på Nykøbing Falster Travbane torsdag den 31. august i dagens 3. løb med program nr. 7
over 1640 meter autostart. I sulkyen Henrik Thomsen.
Forretningsfører
Bent Rejkjær 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende