Apapmand vinder på Jägersro

Appamand med Steffen Christiansen startede idag på Jægersro travbane. Han startede i KGB mindeløbs finale for amatører med SEK 150.000,00 til vinderen. Apapmand kommer roligt fra start, en fejlende hest indvendig for sig gør, at Apapmand sidder i den sidste del af feltet. De første 500 meter efter 09,4 , alle sidder i andet spor, ingen vil i inderbanen og efter 1000 meter sidder Steffen og Apapmand som sidste ekvipage, det ser sort ud. Men med 900 meter tilbage vælger Steffen, at køre inden om. Med 600 meter tilbage af løbet, kommer hullet og Steffen trækker Apapmand ud i trejde spor til angreb. Ind på lige bane og med 200 meter igen, er de dem med den bedste fart i feltet. Steffen kan række armen i vejret til sikker sejr. Apapmand vinder med en halv længde i tiden 12,9 foran Carja med Jessika Sidback. Endnu en fantastisk dag for Stald KTAS. Stort tillykke Steffen og stald Anders F. Jensen med et flot stykke arbejde.
Formand

Jens Størner

Kanal 75 Media. K.G.Bertmarks MInne, vinnarcirkel.
Bild för fri publicering t.o.m. 2017-09-10.
Foto: Lars Jakobsson
se løbet her:
Steffen Christiansen i grøn dragt med nr. 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende