Waterways på Bornholm

Som alle ved skal Waterways starte i 3-års Mesterskabet på Bornholm lørdag 23. sept.Det sker i dagens 4. løb ca. kl. 14.17. Han har fået løbets dårligste startspor som nr. 9 (4. i anden række), men til gengæld skal han køres af en af banens mest rutinerede kuske John Mikkelsen, som vi vel især kender for Klinteby-hestene. I år har han mest huseret med Waterjet og Sabber Klinteby. Vi ser selvfølgelig, at vi kommer til at se ham på forsiden af programmet, nemligi vindercirklen, men helt realistisk skal vi nok bare håbe på at få lidt penge med hjem til dækning af turen, og så ellers have enrigtig hyggelig tur til Bornholm, hvor vi altid bliver godt modtaget. Det er helt rigtigt, når der i programmet står”Dejlig stabil hest,der render med, men nok først næste år for alvor viser sit værd. Pladschance”
Formand
Erik B. Larsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende