Stor Stald KTAS dag

Blackbird:

Blackbird skulle ud i 6. løb, 2000 mtr. autostart, men nu hedder proportionerne 2-14 årige med højst 140.000 i indtjening, så Blackbird er rykket op i en højere klasse – og skulle møde heste, der har tjent mere end hun har. Kasper K. Andersen gav Blackbird en rolig start – det giver næsten sig selv med spor 10. – og på hele sidste langside af løbet lå de i ryg på Steen Juul og Bal Bora, en herlig ryg, men Birger Jørgensen og Complete, lå nu i front og øgede tempoet – og lige nøjagtig på sidste langside , satte Kasper og Blackbird angrebet ind på Complete, og med Blackbirds fornemme slutspeed, klarede hun også denne opgave,
og strøg forbi Complete til en meget flot sejr. <3 Kasper K var lutter lovord om vores hest, – ja, vi har her en herlig væddeløber, og stald KTAS kan slet ikke få armene ned idag. Det har været en fantastisk dag for os, mange tak <3 – fantastisk ? <3
Blackbird gumlede tilfreds gulerødder i sig, og virkede slet ikke specielt træt efter løbet, – men nu var der jo også “mad på programmet”?

Formand
Henriette Kjærning,
Apapmand
En herlig fredag eftermiddag på Lunden. Apapmand og Anders gjorde det igen. Apapmand blev taget roligt fra start og sad i den bageste del i feltet og ind i første sving fik Apapmand en mindre galop på ( ifølge Anders på grund af sol og skygge på banen), men flot pareret af Anders, var Apapmand hurtigt i trav igen og blev siddende sidst i feltet 12,4 de første 1000 meter.Problemerne var dog ikke ovre endnu, med 900 meter igen har Anders og Steen Juul en mindre samkørsel. Steen Juuls hest trækker en smule ud i banen, men de kommer begge godt ud af hændelsen uden galop. Med 500 meter tilbage indleder Anders og Apapmand deres angreb, det går stærkt og Anders sætter sig tilrette udvendigt på den førende, favoritten Tritton Neergård med Jeppe Juel, men ned gennem opløbet trækker de fra de øvrige ekvipager og med 50 meter tilbage, beder Anders Apapmand om, at gøre arbejdet færdigt. Apapmand vinder med hoved og hals i tiden 14,3. kr.15.000 ind på kontoen. Det var første halvdel af den herlige fredag på Lunden Henriette fortsætter.
Formand
Jens Størner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende