Stald KTAS nyt

Apapmand
Mesterskab for Danmark i dag på Lunden. Apapmand med spor 8, en svær udgangspotion i dette selskab.
Apapmand roligt fra start, lidt position kamp i første sving, hvor Apapmand måtte tage til takke med sidste hest udvendigt, hvor han blev siddende til 600 meter tilbage af løbet. Her indledte Apapmand et godt angreb, men tempoet blev skruet op og så var det umuligt at komme frem til de førende. Vi måtte tage til takke med en 6. plads og 5000 kr. Klart godkendt resultat af Anders og Apapmand, i selskab med Danmarks bedste heste. Løbet blev vundet af Flemming Jensen med Obi Wan, spids og slut, med en meget taktisk klog kørsel fra Flemmings side. Stald Ktas ønsker ekvipagen tillykke med sejren. Vi ser frem til næste start med en Apapmand i storform.
Formand
Jens Størner
Galopafdelingen
Miss Phone Girl kæmpede så godt den kunne, men dyb bane (5,7) vægt 60 kg og for lang distance 1.200 meter
blev det for meget. Ind på den lige bane slap kræfterne op og MPG sluttede sidst.
Formand
Per Christensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende