Waterways til Flemming Jensen

Til generalforsamlingen var der fuld opbakning til, at vi skulle give Waterways chancen, fordi han er en stor hest, som har brug for tid til at udvikle sig. Han har på et år tjent 35000 kr. inkl. præmieløb, og har fået penge med hjem i 8 ud af 11 løb på sin stabilitet (har kun fejlet i allerførste start). Men efter en sæson hvor han ikke rigtig har vist fremgang fra gang til gang, har vi efter en god dialog med Henrik Thomsen besluttet at prøve, om Flemming Jensen kan finde nøglen til, hvordan Waterways kan forbedres. Det får han 3 måneder til, hvorefter vi får Flemmings uforbeholdne mening om, hvordan mulighederne for hesten er.

Allerede i morgen søndag vil Waterways blive kørt ind til Lunden, hvor Flemming vil tage ham med hjem til Jylland. På det sidste er han vokset og har taget 20-30 kg. på og ser blank og fin ud, men nu skal det blive spændende at følge ham i de nye omgivelser.

Formand

Erik B. Larsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende