Waterways

Waterways I rutineløb efter nytår 

Jeg har talt med Flemming Jensen her til morgen. Det går godt med Waterways, og indtil videre er han vældig tilfreds med ham. Han har et dejligt trav med store skridt, men bruger mange kræfter på det. Derfor handler det om i den kommende tid at få bygget noget mere muskulatur på ham og forbedre hans kondition. For at give Flemming et fuldstændigt billede af ham, også i løbssammenhæng, vil han lade ham gå ud i et rutineløb den 5. januar i Aalborg. På det tidspunkt vil Flemming have haft ham i 8 uger, og han forventer, at det løb vil være en slags eksamen for, hvad der videre skal ske. 

Waterways og jeg ønsker alle medlemmer en glædelig jul og  et godt travår 2018.

Formand
Erik B. Larsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende