Nytårshilsen til Stald KTAS

Tusinde tak for mange hyggelige timer med Jer omkring vores galopheste i 17 – vi glæder os alle til at se hvad 2018 bringer.
Jeg har aflagt vore to repræsentanter Florentine og Sapper et besøg og de er friske og klar til udfordringerne. Florentine forsøger dagligt at få “magten” ……. sådan er de skønne kv….. 😂. Hun er vokset og ser blændende ud.
Sapper er velopdragen (…kommer jo fra GB 🇬🇧), men er blevet meget mere frisk og fræk efter at han er faldet godt til i Klampenborg ….. og har vist dem flere gange han også er god på to bagben 🏇😳😳😳👍. Så de er begge klar til en spændende sæson 18 🍾🏇.
 

Kærlig hilsen Karsten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende