Waterways til start i Aalborg

Så kom dagen, vi har ventet på længe. Efter en god gang træning hos Flemming Jensen bringer han nu Waterways til start på hjemmebanen i Aalborg. Det sker på lørdag den 3. februar i det de kalder Saturday Night Racing med spil fra de nordiske lande. Han er ude i 3. løb kl. 19.40 med Flemming selv i vognen over 2160 meter snorestart med startspor 5, ikke det bedste, men han er jo stabil. Det håber vi i hvert fald, for efter sigende har han pillet alle 4 sko af og udstyret ham med tåvægte istedet. Og er der noget Flemming er en ren tryllekunstner i, så er det skoning og afbalancering. Der er kun 8 heste med i feltet og 5 præmier, så der skulle da være muligheder for en slant til kassen. Waterways er nævnt som tredje i programmet, og det ser også fornuftigt ud på papiret. Men det bliver uhyggeligt spændende at se, hvor langt han er nået, og vi napper da gerne 1. præmiens 7500 kr.

Formand

Erik B. Larsen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende