Waterways start i Aalborg endte i galop

Det var med store forventninger, at jeg satte mig til skærmen for at følge Waterways i sin første start siden september på Bornholm, og første start i regi Flemming Jensen. I opvarmningen så han fin ud i travet, men jeg synes, at han virkede noget peppet, sådan som han slog med hovedet. Det gjorde han også i volten, og derfor satte han af i galop fra det godt nok yderlige spor. Han fandt dog travet og kom efterhånden frem i 2. par udvendig. Men igen, da løbet skulle afgøres, kunne han ikke skifte tempo og galopperede igen. Jeg tror vi skal betragte det som en god udblæsning, og jeg er sikker på, at Flemming nok skal finde løsningen, så vi næste gang ser ham i stærkt forbedret udgave. Han har trods ikke hoppet siden debuten, hvor han også var temmelig peppet. Jeg håber, at han næste gang starter i et autoløb, så han ikke skal vælte sin store krop rundt i en volte.

Jeg har desværre ikke talt med Flemming Jensen selv, men har fra anden side fået at vide, at han trods galopperne var fin i travet, så vi må foholde os positive.

Formand

Erik B. Larsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende