Waterways nr. i Aalborg

Det var en noget rodet volte med flere urolige heste incl. Waterways, der igen slog med hovedet, og man frygtede, at han ville sætte af i galop. Men dygtigt styret af Flemming Jensen kom han glat afsted og tog sit tillæg ind ret hurtigt. Desværre var der ikke rigtig nogen, der ville sætte sig ud, så han kom til at sidde i en blød dødens hele vejen. I opløbssvinget kom han tættere op, men aldrig i nærheden af vinderen, Spicy Shot med Anders Pedersen, der havde fået rygløbet. Waterways kom hjem på en fin 3. plads i tiden 17,9, ganske fint i betragtning af det hårde løb og en kraftig blæst. Endnu engang var der 1900 kr. til havren. Vi glæder os til vejret bliver bedre, og Flemming kan pille skoene af. Så får vi forhåbentlig en positiv besked på, hvad han kan. Alt i alt positivt, og vi ser frem til fortsættelsen. Rigtig god weekend.

se løbet her
http://sportech.webstream.dk/player_vod/…

Formand
Erik B. Larsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende