Babymoney med Ken Ecce

Som tidligere meddelt skuffede Babymoney i sit løb. Thomas Fischer havde pillet begge bagsko af Babymoney og desværre fik den ikke fat i banen.
Vores træner fik en udelukkelse i løbet med Seame Street og det gør Thomas ikke kan køre Babymoney næste gang. Istedet bliver det Ken Ecce som får ansvaret. Allerede på søndag skal Ken Ecce prøve Babymoney i rutineløb på Charlottenlund travbane. Efter prøveløbet vurderer Ken Ecce og Thomas Fischer om næste start bliver på Charlottenlund travbane den 18. april. Her er der et skræddersyet løb over 2500 meter autostart eller om det bliver i Skive 20. april.

Formand
Kasper Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende