Warning: The magic method Hugeit_Slider::__sleep() must have public visibility in /customers/0/2/e/staldktas.dk/httpd.www/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 262 Warning: The magic method Hugeit_Slider::__wakeup() must have public visibility in /customers/0/2/e/staldktas.dk/httpd.www/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 264 Babymoney imponerede

Babymoney imponerede

Der var stor spænding til løbet idag med Babymoney og Ken Ecce som kusk.
En umotiveret galop for Babymoney 700 meter fra mål, troede vi alle det var slut. Men Ken Ecce fik sat skub i Babymoney og efter en kanon afslutning sluttede vi som nr. 3. i tiden 14,9 over 2500 meter autostart. Præmie 2.150 kr.
Næste start bliver i Copenhagen weekenden.
Vores træner Thomas Fischer var meget tilfreds med Babymoney indsats.
Forretningsfører
Bent Rejkjær

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende