Waterways fra svært startspor

Efter den gode præstation senest i Aalborg er Waterways igen til start, denne gang på Musketérdagen i Skive på søndag den 22. april, en traditionel dag, som står i de 3 avlsmusketerer i dansk travsport, Pay Dirt, Frosty Hanover og Lord Valentines tegn. Vi har Waterways til start i dagens 4. løb kl. 15.06. Det er et sprinterløb over 1600 meter autostart med 15000 kr. i 1. præmie, og han har fået det kedelige startspor 11, så det skal blive svært herfra. Men nu skal vi have trykket hans rekord og forhåbentlig se ham slutte godt af fra køen, hvor han er blevet båret frem til andet par udvendigt. Og så ringede uret! Der skal naturligvis held til, men man har da lov til at drømme, og det handler travsport også om. Det bliver i hvert fald spændende og dejligt, at der med det gode vejr er kommet godt gang i stalden, og vi skal til at høste nogle gode præmier for vores tålmodighed.

Formand
Erik B. Larsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende