Waterways nu med Birger Jørgensen

Efter et par uheldige løb, prøver Waterways igen at starte i Aalborg på torsdag i dagens 6. løb kl. 20.10. Denne gang får han den nykårede Danmarksmester Birger Jørgensen i sulkyen fra 2160 meter, som er lig med 20 meters tillæg. Der er 7500 kr. i 1. præmie, og han starter i 4. spor med nummer 9, igen ikke det bedste, men hvis Birger får ham fejlfrit hjemmefra, så skal det blive spændende at se, hvad han kan få ud af ham. Vores træner Flemming Jensen kører selv storfavoritten 20 meter foran, og han bliver svær at nå, men derefter mener jeg, at der er muligheder. I programmet er han nævnt som outsider, virker til at have topform og sidder der pludselig. Vi håber, de får ret, så Waterways kan starte nogle meget spændende dage for stalden.

Formand

Erik B. Larsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende