Galop nyt

Sidste nyt fra galopstalden i dag torsdag den 10 maj:
Sapper har det fint og trives i det danske sommervejr. Han har “gået” et rigtig godt arbejde her i tirsdags med to andre ??. Planen er at han starter den 25. maj på 1400m / 3-årig maidenløb. Sapper skal have et hurtigt arbejde på græsset inden, så vi prøver om det er muligt efter løbene den 19. maj.
Florentine blev godkendt i startboksen i går onsdag og det går fantastisk igen…..hun var meget “hysterisk” efter hendes første hurtige arbejde, men det er HELT væk igen og det har været super godt med de seneste hurtige arbejder (Polly smiler ….. det tager vi som et godt tegn ?).
Vi glæder os alle – hun er stor og utrolig smuk ??.

Go weekend til jer alle.
Karsten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende