Superløb af vores lille stjerne Blackbird

Det var med rigtig meget spænding vi stod ved raills og ventede på starten til 6. løb, hvor Ken Ecce og Blackbird skulle afsted fra det svære spor 7  i et V75 løb med distancen 2000 mtr. og et skarpt felt.
Ecce og Blackbird servede til front lige efter starten, og der blev de et stykke tid til 5. Early Pactol med Johan Untersteiner overtog fronten, hvorefter Blackbird havnede i det såkaldte vinderhul, 2. par indvendigt, hvor vi så flere kuske undervejs forsøgte af nærme sig den førende nr. 5 Early Pactol, men forgæves dog, og Blackbird forblev i god fart bag den førende 5. Early Pactol. I sidste sving valgte kusken af skifte “ryg” og dette skifte skulle kusken nok ikke have valgt, (ifølge Ken Ecce selv) !! da den førende nr. 5. Early Pactol nu trak afgørende fra til vinderpladsen, og Blackbird kunne have fået angrebsplads her, men klarede trods dispositionen.
Med ny ryg at blive tredie, i samme tid som favoritten i løbet 3. Patronus med Peter Ingves, deres tid blev således 1.14.7, som må være en ny rekord på denne distance ?
Blackbird tjente 17.000 på denne rejse, det er så flot.
Næste start kan måske være i Sverige – vi må se hvad der er af løb til hende !
Stolt formand
Henriette A. Kjærning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende