Waterways skuffede og vil nu blive solgt

Med startspor 1 stod Waterways på forhånd godt til i det 12 heste store felt på Fyens Væddeløbsbane i Odense. Han blev da også gjort til næstfavorit. Fra start var han godt med, men var ikke med i spidskampen. Først havnede han som fjerde. Da spidskampen var afgjort gik han ud i dødens, og her sad han, til løbet skulle afgøres. Men der var ikke mere benzin på tanken, og han dalede bare ned gennem feltet og sluttede sidst af de 10, som fuldførte i tiden 17,8. Det var mildt sagt ikke imponerende, men vi fik det fejlfrie løb, som vi havde søgt og kan konstatere, at han ikke lever op til vores forventninger. Efter samtale med træner Flemming Jensen vil han nu blive solgt, og vi skal på udkig efter en ny hest, som vil blive offentliggjort snarest.

Erik B. Larsen

Formand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende