Apapmand

Apapmand var lørdag ude mod nogle af Danmarks bedste heste. Efter en rolig indledning fra Apapmands side, kom han frem i andet par udvendigt for Magiccarpetride US, som desværre fortsatte til spids. Apapmand fik dødens spor i en kilometer, det gør man ikke ustraffet i sådan et selskab. Med 500 meter tilbage måtte Apapmand slippe taget på den førende og han kom i mål som femte ekvipage i tiden 13,3. Magiccarpetride US vandt på 12,6. Godkendt løb fra Apapmands side. Anders var også tilfreds med indsatsen. Apapmand viste, at han kan være med blandt de bedste, men fik ikke løbet i dag.

Formand

Jens Størner

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende