Apapmand

Apapmand til start i Billund i aftenens 5. løb. Apapmand med 20 meters tillæg 2020 meter med spor 1. Løbet kørt i meget højt tempo. Baghestene får først rigtigt fat efter 1600 meters kørsel . Med 600 meter tilbage kommer Apapmand ud i tredje par udvendigt med favoritten Tonicetobetrue  Jeppe Juul i ryg. Jeppe vælger, at køre før Anders og bliver siddende udvendigt på Apapmand, så Anders må bakke bagom for at komme fri. Apapmand kommer som skudt ud af en kanon ,hvilken en afslutning. Apapmand når lige akkurat ikke at fange Tonicetobetrue, som vinder i tiden 14,0 Apapmand nummer 2 i samme tid . Kr. 5000 til Apapmand og formen virker til at være der. Det bliver spændende at følge ham i de kommende starter.

Formand

Jens Størner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende