Stor Succes for Stald KTAS spilleklub

Vi kender Stald KTAS som ejer af flere heste og arrangører af ture til travløb i ind- og udløb, men den driftige forening med forretningsfører Bent Rejkjær i spidsen, har også en succesrig spilleklub, der har 205 medlemmer.

-De 205 medlemmer har hver indskudt 200 kroner. Vi har nu spillet i tre måneder, og efter vi igen ramte V5 på Lunden fredag, er der et nettooverskud på 3.937 kroner, siger Bent Rejkjær.

-Vi har primært spillet til løbene på Lunden, Klampenborg og Nykøbing, men har vi heste til start på andre danske baner, så spiller vi også der. Alt vort spil bliver spillet på banen, således væddeløbsbanerne nyder godt at vort initiativ, siger Bent Rejkjær videre.

Det næste medlemsarrangement for Stald KTAS er allerede på plads.

Det er en tur til Bornholm den 29. september, hvortil 70 medlemmer har tilmeldt sig.

-Jeg har hørt at Charlotte Berg allerede nu er begyndt at søge efter ekstra toto-personale, for hun ved fra vore tidligere besøg, at vore medlemmer er flittige gæster i toto-boderne. Sidste år ramte vor tipsekspert Erik Bønning Larsen V5 på Bornholm til 10.000 kroner, slutter Bent Rejkjær

Citat: Travservice

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende