Apapmand

 

De som ikke forlod Lundens anlæg straks efter sidste løb i forgårs, fik et herligt syn at se. Efter sit reporterjob hos FastTrack klædte Nicole Marsing om, og hoppede i bøjlerne hos Anders F. Jensen staldens fløjhest Apapmand, og tak for kaffe for et syn.

Apapmand dansede hen over banen, som om den ikke havde lavet andet i sit liv.”Han bliver meldt til monteløbet på Jägersro på tirsdag otte dage, fortæller hestens træner. Det er også løb til ham i Lunden to dage forinden med Nationalløbet, men jeg tror vi tager monteløbet efter testen i fredag, bedømmer Anders F. Jensen.

”Jeg havde anmeldt Apapmand til Jägersro i overmorgen, men hans point rakte ikke til en plads i løbet, konstaterer Anders F. Jensen.

citat: Travet.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende