Stald KTAS nyt

 

Apapmand forryende:
Apapmands start i dagens amatørløb blev afviklet i meget højt tempo. Ind i første sving var der flere fejlende heste, blandt andet favoritten Cool Winner, det gav lidt uro for de bagved liggende ekvipager, der iblandt Apapmand. Efter 800 meters kørsel havde Steffen og Apapmand taget meget af sit 60 meters tillæg ind og sad bagest i feltet og med 800 meter tilbage blev Warrawee Perseus US med Niklas Korfitsen sendt frem til spids. Steffen kom herefter i et ordentligt ryk ude i sporene, uden om feltet og disse to ekvipager trak sig fri af det øvrige felt.  Warrawee varb tyve meter foran Apapmand,  som sluttede forrygende af, men kunne ikke fange Warrawee, som vandt med en halv længde i tiden 14,2.  Apapmand anden i 13,6 en tangering af sin snorestarts rekord . Fantastisk tid i et amatørløb . En præstation, som vi alle kan være godt tilfredse med.
Præmie 10.000 kr
se løbet:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende