Warning: The magic method Hugeit_Slider::__sleep() must have public visibility in /customers/0/2/e/staldktas.dk/httpd.www/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 262 Warning: The magic method Hugeit_Slider::__wakeup() must have public visibility in /customers/0/2/e/staldktas.dk/httpd.www/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 264 Galopafdelingen

Galopafdelingen

Opfølgning på dagen hvor Stald KTAS havde to heste til start på Klampenborg..

SAPPER startede i et 1200 m løb 3 årige og ældre heste – vi havde valgt at starte ham i dette løb selv om 3 årige har det svært mod de ældre heste !! Der er ingen løb p.t på hans favorit distancen og kun for 3 årige heste …… og det blev for hård en opgave og Sapper sluttede i køen ?…. og første gang i vores regi “tog” han ikke penge med hjem.
Mere info når de fremtidige planer er klar.

FLORENTINE startede også på 1200 m, og præsterede endnu en gang en flot løb og sluttede 4, tæt på vinderen.
Hun er et fantastisk individ og vi har alle noget at glæde os til i 2019 ??.
Polly vurderer hvordan Florentine har klaret dagens start og om den står på vinterferie eller en start mere i denne sæson.
Mere info når beslutning forelægger.
Mvh.
Per og Karsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende