Florentine til start

 

Nyt Fra Galopafdelingen
 
FLORENTINE kommer til start på årets sidste galopdag, nu på lørdag den .27 i dagens 3.løb, et maiden-opgør med 12 starterklæringer ( 9 hingste og 3 hopper ) over 1.300 m. Hun får altså 100 m mere at løbe på end i de to tidligere starter – og det må formodes at være til hendes fordel.
Marcos Robaldo er i sadlen og Træner Tine Polly har forberedt hende til dagens opgave.
Dagen byder ligeledes på det traditionsrige “Basnæsløb” for de 2 årige over 1.800 m. Et interessant gensyn bliver det med Sir Antonelli, som i FLORENTINE´S debut, henviste hende til andenpladsen med en kort mulespids.
 
GF Post-Tele Forsikring, ven og sponsor for Stald KTAS kommer med stand og salgsfolk. Man er meget velkommen til at henvende sig i standen og få et attraktivt tilbud på en forsikring , eller bare en snak om forsikringer.
 
GF Post-Tele har et antal fribilleter til dagen.
Er du interesseret i gratis entre så kontakt forretningsfører Bent Rejkjær på mail bent@staldktas.dk
Bent står foran indgangen mellem kl. 12.00-12.15
 
Derfor – Kom ud på den skønne bane, se efterårs skoven og nyde vores dejlige
FLORENTINE.
 
Efter løbene mødes vi til et glas vin ved staldene.
 
Formand
Per Christensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende