Stald KTAS nyt

 

Florentine:
Med en effektfuld afslutning sikrede FLORENTINE sig andenpladsen og
gode kr. 11.250,- i præmie  –  og det lunede på denne råkolde, blæsende,
efterårsdag.
For FLORENTINE er sæsonen slut   – nu gælder det kropsudvikling frem til
hendes 3 års sæson i 2019, med de to store klassiske løb, Mowerina og Oaks
som hovedopgaver  – Vi glæder os.
Formand 
Per Christensen
Se løbet her:
Blackbird:
Blackbird var ude i 4 løb i dag. Hun kom godt fra start og speede til føring, men kort efter blev der sluppet til Covini. Der var høj tempo på og Blackbird sad bag den førende og afventede hullet. Desværre mistede Covini pusten og Blackbird sat fast. Det blev til en 7 plads i tiden 14,6.
Vi kommer igen og ser efter ny start.
Formand 
Tine Bech
Apapmand:
Apapmand startede idag i Mesterskab for Danmark på Charlottenlund travbane. 12 af Danmarks bedste travere havde sat hinanden stævne. Apapmand og Anders havde trukket startspor 9 i anden række indvendigt, udemærket spor i dette selskab. Vi havde håbet på en præmie i dette fine selskab, men måtte tage til takke med en niende plads, et godkendt resultat. Apapmand gjorde en god figur 14,0 i et forholdsvis samlet felt i mål. Løbet blev vundet af Slide So Easie, gæstekørt af Jeppe Juel i tiden 13,0. Anders finder en ny opgave til Apamand i nærmeste fremtid. 
Formand
Jens Størner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende