Apapmand tjente 3.000 kr

Apapmand startede idag på Nykøbing F Travbane, i dagens 6 løb med kun 5 ekvipager til start. Apapmand og Nok’en Frækkert med toptillæg, 20 meter til de øvrige, distancen 2160 meter, Det blev som forventet et 2 hestes opgør mellem Nok’en Frækkert og Apapmand. Nok’en Frækkert kørte direkte til spids, hvor Anders med  Apapmand, ventede til efter første sving, hvor han kørte frem til ryg på Nok’en Frækkert. De første 1000 meter på 21,6 de næste 500 meter i 13,0 tempo.
Som forventet lurede de 2 på hinanden og med 500 meter tilbage indledte Anders sit angreb på Nok’en Frækkert, de trak fra de øvrige, men der blev aldrig til kamp mellem dem. En afslutning på 11,4 .Nok’en Frækkert vandt med 3/4 længde i tiden 16,0 foran Apapmand i tiden 16,1. og Leave,M Alla Behind
på 3 pladsen i tiden 17,9. En flot præstation af Nok’en Frækkert, 13 år gammel det er der ikke mange, der gør ham efter.
Formand
Jens Størner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende