Stald KTAS nyt

 

Stald KTAS dronning:
Blackbird var en tur på Fyns væddeløbsbane i 6. Løb. Med program Nr 6. Det blev et noget rodet løb og der var flere heste i galop der skabte noget dramatik i løbet. Blackbird holdt sig i trav og kom til sidst op bag den førende Key Largo. Hun endte på en flot 3. Plads i den flotte tid 16,3 over 2180 meter voltestart. Præmie 5000;- kr. Vinder af løbet blev Key Largo.
Glædelig jul til alle
se løbet her:
Formand
Tine Bech
Apapmand starter Søndag den 30-12-18. Årets sidste dag på Charlottenlund travbane i dagens 6. løb 2040 meter med 40 meters tillæg . Der er rigtig gode heste i feltet, som alle giver hinanden kamp til stregen, intet er givet på forhånd ,

Som mange nok ved, udløber vores kontrakt med Apapmand ved årsskiftet. Vi har aftalt et møde  med ejeren 30.12, om det resultere i en forlængelse ved vi pt. ikke. Apapmand har givet Stald KTAS mange glæder og indtjent over 600,000 i vort regi. 2018 var dog noget skuffende, men forventninger var måske også for store.

Vi håber at se mange Stald KTAS medlemmer denne løbsdag det kan blive sidste start i vores regi.
Vi er allerede på forkant hvis Stald KTAS ikke kan blive enige med ejeren, har vi flere
interessante afløsere i kikkerten. Uden ekstra omkostninger for medlemmerne.
Glædelig jul
Formand
Jens Størner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende