Apapmand og fremtiden

 

Årets sidste løbsdag på Lunden blev en god aften for Stald KTAS. Apapmand var ude i dagens 6. løb med 40 meters tillæg og ude mod Takethem og Nok EN Frækkert, så det så svært ud. Anders og Apapmand ville noget andet. Med 500 meter tilbage indledte Nok EN frækkert sit angreb og med Apapmand i ryg. Takethem kunne ikke følge dem. På de sidste 50 meter afgjorde Apapmand løbet og vandt med en længde i tiden 13,8 foran Nok En Frækkert og Takethem som tredje, fantastisk løb. Præmie 25.000 kr.
Som alle ved, udløber kontrakten med Apapmand ved årsskiftet.Vi har holdt et møde inden løbet med ejeren af Apapmand og her fik vi en mundtlig aftale om en forlængelse af lejemålet i 2019. Nærmere når vi har fået kontrakten på plads.

se løbet her:
http://sportech.webstream.dk/player_vod/…

Godt nytår til alle

Jens Størner / Bent Rejkjær

SPORTECH.WEBSTREAM.DK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende