Fikus Simoni tegner lovende

Jeg talte med træner Henrik Thomsen i dag for at høre, hvordan Fikus Simoni har udviklet sig over vinteren. Han er vokset en del, men træner rigtig godt. Det er tydelig at høre, at Henrik bliver mere og mere glad for ham. Planen lige nu er, at han skal træne på stille og roligt, og så får han en sommerpause i 3 måneder på græs. Herefter fortsætter træningen, og så må vi se, om han bliver klar til et par løb her i 2-års sæsonen. Det sker helt på hestens præmisser. Hvis han er ved at sprænge seletøj og vogn, så får han lov at starte, ligesom det var tilfældet med Erling, uden yderligere sammenligning i øvrigt. Men det er dejligt at høre, at der er intet negativt at bemærke så langt.

Formand

Erik Bønning Larsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende