Nyt fra galopafdelingen

 

Foråret er over os og med det starten på galopsæsonen.
Florentine står anmeldt i det klassiske Mowerinaløb. Et løb for 3 årige hopper over 1600m, som løbes d.18.maj, altså på 3.løbsdag.
Efter 5.forfeit stod der 40 anmeldte heste og efter 6.forfeit 37 heste. Der mangler endnu 7.forfeit at skulle betales. Mange store trænere har både 5 og 6 deltagere anmeldt.
I henhold til “Særlige bestemmelser for Klampenborg Galopbane” er der en maks. begrænsning på 15 heste i løb på 1600m. Det er det aktuelle handicap på dagen, som afgør , hvem der har tilladelse til at starte  – Florentine står i øjeblikket blandt de 10 bedste.
Florentine vil formentlig have behov for en start inden Mowerina, i så fald bliver det et maiden- løb på åbningsdagen eller Trialen til Mowerina, som rides på 2.løbsdag.
Mange dejlige og stolte heste har gennem tiden vundet Mowerina (tidl. 1000 guineas) bla. Florence Craye, som er mor til Florentine.
Der er endnu enkelte ledige anparter i Florentine. Henvendelse til Forretningsfører Bent Rejkjær på mail bent@staldktas.dk eller mobil 20312623
Husk Åben Stald lørdag d.13.april ca kl.12.00 hos Bent Olsen og Tine Polly, hvor alle er velkommen.
Per Christensen
Formand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende