Stald KTAS nyt

 

Travafdelingen:
El Paso Nyt!

Har talt med vores træner Henrik Thomsen, som holder tommelfingeren højt med udviklingen af El Paso, som han forventer i prøveløb inden for de næste 2 måneder. Der vil nu blive lavet en permanent lejeaftale på El Paso, som hidtil kun har været på prøve.

Formand
Kasper Nielsen

Galopafdelingen:
Samarbejdsaftale med Klampenborg Galopbane.
Stald KTAS har også i 2019 indgået en samarbejdsaftale med Klampenborg Galopbane.
Som kommer Stald KTAS medlemmer tilgode.
Vi er stolte i Stald KTAS at det er lykkes os at lave en ny samarbejdsaftale med Klampenborg Galopbane, som gerne skulle være en win win situation for begge parter.
Det vigtigste er vi får flere mennesker til at komme til væddeløb og hygge på Klampenborg Galopbane.
Nærmere om de kommende arrangementer følger.

Forretningsfører
Bent Rejkjær

ACAPELLO (IRE)

Brun vallak født 21. marts 2017 v. Cappella Sansevero – Maya De La Luz (Selkirk)
Ejer: Stald KTAS. Opdrætter: Olive O’Connor
Søskende i Skandinavien: Irish Trilogy (90)

“Han blev købt på Goffs Autumn Yearling Sale i efteråret og er halvbror til Irish Trilogy. En dejlig hest, som er kommet perfekt over sin nylige kastration og er tilbage i fuldt arbejde”.

“Jeg tror, at han bliver rimelig tidligt klar, og det vil være en flot oplevelse for ejerne at se ham i Goffs Futurity Stakes på Derbydagen. Han bliver også meldt i flere andre storløb for importer, og han er allerede tilmeldt Svenskt og Norsk Derby til næste år”.
Kilde: Galopsport.dk
Husk du kan tegne et abonnement på galopsport.dk for at være med på alt det spændende der sker i galopsporten på daglig basis.
Forretningsfører
Bent Rejkjær

Ses vi ???
Håber at se mange af Stald KTAS´s medlemmer til Staldrundgang på Klampenborg lørdag den 13.04.2019 – Tine “Polly” Hansen viser hendes heste frem ca. kl. 11.40 med bl.a. FLORENTINE. Ca. 12.00 fremviser Bent Olsen sine heste deriblandt Acapello der er så klar til at forsvare Olsen’s træner Championatet her i 2019.
Tag familie, venner med ud at se de smukke dyr….vi har endnu enkelte ledige parter på Florentine – alt er udsolgt på Acapello, men skulle der være en enkelt der ikke kan klare sæsonen uden en part i ham er jeg indstillet på at overdrage en af mine – nye og “gamle” medlemmer er altid velkommen i Stald KTAS.
Florentine passer sin træning til Tine Hansens tilfredshed.
Florentine står anmeldt i det klassiske Mowerinaløb. Et løb for 3 årige hopper over 1600m, som løbes den 18.maj, altså på 3.løbsdag på Klampenborg Galopbane.
Den aktuelle start kendes pt. ikke men måske på åbnings dagen eller derefter.
Formænd
Per Christensen / Karsten Grønborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende