Stald KTAS nyt

 

Apapmand:
Man kan sige at medlemmerne af Stald KTAS havde valgt at være det forkerte sted lørdag eftermiddag, hvor staldens Apapmand blev en flot nummer to i Oslo. 80 af staldens medlemmer var nemlig på tur til Polen!
Glæden ved Apapmands andenplads for Jeppe Rask på Bjerke-banen i Oslo var dog ikke mindre end hvis man havde været til stede – selv om de 80 travinteresserede medlemmer i Stald KTAS havde valgt at lade årets udflugt gå ned til Peter Simoni på Stutteri Simoni i Polen.
Peter Simoni havde rigget en storskærm til således at løbet i Oslo kunne følges direkte, og det blev det – med diverse kommentarer undervejs.

Ind i opløbet så det en overgang ud til at Apapmand måske kunne knække den førende storfavorit Hicktothepooh, men det blev ved forsøget og en andenplads til 50.000 n.kr kom i hus – og der var jubel i Polen, da hestene i Oslo skar målstregen.

Selvfølgelig havde det nok været morsommere at have været i Oslo, men denne tur var planlagt lang tid før vi vidste, at Apapmand skulle starte i Oslo, siger Bent Rejkjær fra Stald KTAS.
se løbet:
Se mere på www.travservice.dk med overskriften Jubel i Polen
citat Travservice
Blackbird flot nr. 4 på Jægersro Travbane her til aften.
Præmie 5.700 dv.kr.
Kusken Elias Carlsson – som i øvrigt var en vældigt flink ung fyr – var rigtigt godt tilfreds med hendes præstation, og syntes hun var en meget fin hest. 🙂
Kilde: Annelise Carlsen
se løbet:
Acapello
Lidt info fra Karsten Grønborg:
Bent Olsen er meget tilfreds med det Acapello præsterede på “græsset” i mandags og han siger han snart er klar- min vurdering 3-4 uger 😉.
Halvbroderen startede for første gang i år på Jægersro i dag i Voteroløbning og var anden slået med 1/2 længde efter at havde ført de 1730m 👍– super flot.
Så hu ha hvor har vi store forventninger til Acapello 😊.
Guldbanko
Vi kan nu melde totalt udsolgt af årets guldbanko.
Tusind tak til alle som har støttet os.
Forretningsfører
Bent Rejkjær

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *