Stald KTAS nyt

 

Apapmand:
Man kan sige at medlemmerne af Stald KTAS havde valgt at være det forkerte sted lørdag eftermiddag, hvor staldens Apapmand blev en flot nummer to i Oslo. 80 af staldens medlemmer var nemlig på tur til Polen!
Glæden ved Apapmands andenplads for Jeppe Rask på Bjerke-banen i Oslo var dog ikke mindre end hvis man havde været til stede – selv om de 80 travinteresserede medlemmer i Stald KTAS havde valgt at lade årets udflugt gå ned til Peter Simoni på Stutteri Simoni i Polen.
Peter Simoni havde rigget en storskærm til således at løbet i Oslo kunne følges direkte, og det blev det – med diverse kommentarer undervejs.

Ind i opløbet så det en overgang ud til at Apapmand måske kunne knække den førende storfavorit Hicktothepooh, men det blev ved forsøget og en andenplads til 50.000 n.kr kom i hus – og der var jubel i Polen, da hestene i Oslo skar målstregen.

Selvfølgelig havde det nok været morsommere at have været i Oslo, men denne tur var planlagt lang tid før vi vidste, at Apapmand skulle starte i Oslo, siger Bent Rejkjær fra Stald KTAS.
se løbet:
Se mere på www.travservice.dk med overskriften Jubel i Polen
citat Travservice
Blackbird flot nr. 4 på Jægersro Travbane her til aften.
Præmie 5.700 dv.kr.
Kusken Elias Carlsson – som i øvrigt var en vældigt flink ung fyr – var rigtigt godt tilfreds med hendes præstation, og syntes hun var en meget fin hest. ?
Kilde: Annelise Carlsen
se løbet:
Acapello
Lidt info fra Karsten Grønborg:
Bent Olsen er meget tilfreds med det Acapello præsterede på “græsset” i mandags og han siger han snart er klar- min vurdering 3-4 uger ?.
Halvbroderen startede for første gang i år på Jægersro i dag i Voteroløbning og var anden slået med 1/2 længde efter at havde ført de 1730m ?– super flot.
Så hu ha hvor har vi store forventninger til Acapello ?.
Guldbanko
Vi kan nu melde totalt udsolgt af årets guldbanko.
Tusind tak til alle som har støttet os.
Forretningsfører
Bent Rejkjær

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende