Citat fra www.travbanen.dk

 

Andelsstalden KTAS nærmer sig nu med hastige skridt syv millioner kroner i præmier siden dag et. Status torsdag morgen 6.901.267 kroner.

– Vi er inde i en god periode, fortæller staldens forretningsfører Bent Rejkjær. Vi havde en skøn tur forleden til Åby, hvor Apapmand startede og blev fjerde, ikke langt fra vinderen.

– Team Jeppe Rask havde ordnet T-shirts til os med Apapmand på trøjerne, og Lunden havde skaffet entre og programmer til alle på turen, så vi sparede lidt over 15.000 kroner, fortsætter Bent Rejkjær.

– Det er meningen Apapmand skal starte på derbydagen i næste uge. Vi vil gerne til VM med ham, men mon ikke Slide So Easy står forrest i køen, funderer Bent Rejkjær.

– Omvendt har amerikanerne jo set både Slide So Easy og Tripolini V P i VM, så måske man ønsker nyt blod, drømmer Bent Rejkjær.

– Vi har også Blackbirfd til start i derbyweekenden, og samme dag som derbyet i Lunden er er der galopderby i Norge, fortæller Bent Rejkjær.

– Her starter vores toåring Acapello i et stort løb, efter den blev nummer fire forleden på derbydagen i Klampenborg, sammenfatter Bent Rejkjær.

Carsten Bundgaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende