Warning: The magic method Hugeit_Slider::__sleep() must have public visibility in /customers/0/2/e/staldktas.dk/httpd.www/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 262 Warning: The magic method Hugeit_Slider::__wakeup() must have public visibility in /customers/0/2/e/staldktas.dk/httpd.www/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 264 Endless Love til start

Endless Love til start

Så er vores hest Eddie(Kaldenavn) til start for Stald KTAS.Det er på mandag i Skive og i dagens 2. løb med program nr. 8 over 2060 meter autostart. I sulkyen vores træner Jeppe Rask.Dårligt startspor som vores træner Jeppe Rask udtaler har trænet godt og en god placering trods det dårlige startspor.

Forretningsfører
Bent Rejkjær

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, herunder Julie Myrup, smilende personer, friluftsliv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende