Stald KTAS nyt

Stald KTAS nyt:
Endless Love starter søndag på Charlottenlund Travbane. Løbet er 2. løb og EDDIE starter over 2000 meter autostart med program nr. 6 over 2000 meter autostart.I sulkyen vores træner Jeppe Rask. Vi har chancen i Stald KTAS at runde 7. millioner i indkørte præmier. Det er en forudsætning at EDDIE vinder. Vi er tilfredse med en god præmie, og har tålmodighed
til vi runder 7. millioner.
Jule-banko:
Igen i år blev det kæmpe succes med totalt udsolgte bankospil
Vi fik et meget pænt overskud. Rekord på vores klublokaler på Immerkær.Resultatet kan ses på Stald KTAS årsregnskab.
Vi takker de fremmødte medlemmer og familie.
Et sådan bankospil har fantastiske frivillige medlemmer. Vores organisation bestod af 21 frivillige hjælpere. Som jeg takker meget I er med til vores kontingent kan holdes på 20 kr for en travhest og 50 kr for en galophest.
Organisationen bestod af:
Dion Juhl Jensen-Erik Larsen-Joan Kristensen-Georg Jakobsen-Vivi Sahl-Hjørdis & Jens Størner-Anita Størner-Birthe Hansen-Ruth & Jørgen Lundshof-Pia Rejkjær-Betina Biel-Henriette Boldinger-Helle Ratz-Lenette Hansen-Lisbeth Sivertsen-Birgit Jensen-Vivi Keller-Leif Keller & Lisbet Nielsen.
Skulle jeg havde glemt nogen udløser det en gratis bankoaften.
Næste bankospil er 2. marts 2020 og vi har allerede nu modtaget mange sponsorpræmier. Nu går jeg igang med Stald KTAS trænere og mon ikke de vil være med til at støtte vores 30 års jubilæums banko 2. marts 2020.
Forretningsfører
Bent Rejkjær

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende