Stald KTAS nyt

 

Travafdelingen:

Julegave til Stald KTAS
Muligheden er til stede da Endless Love starter den 24. december på Skive Travbane. Løbet er 7. løb med startspor 9 over 2060 meter autostart. I sulkyen Jeppe Rask.
Forretningsfører
Bent Rejkjær

Galopafdelingen:
Status på galopsæsonen 2019. Der har været mange smil, men også tider hvor det har været ”ned” af bakke for os i 2019. Det var en stor skuffelse at Florentine ikke fik lov at vise sit store potentiale og der har været økonomiske udfordringer med at få ”hende” afsluttet. Dejligt vi nu har fundet afløseren Noelle efter Wilshire Boulevard og River Run. Vi takker for den store opbakning med donationer – EN KÆMPE GLÆDE med den opbakning. Det blev en våd dag søndag den 15 december, men en dejlig dag ved træner Olsen hvor den nye stjerne blev navngivet, og dejligt med det store frem møde. Acapello har været en fornøjelse at følge i året og har bidraget med megen spænding og dejlige oplevelser. Vi havde store forventninger, og der var en der lovede ved ”navngivning” at dette ville blive den bedste hest der havde været i Stald KTAS ……. vi blev løbende informeret af træneren at der var noget godt i vente og det var der! 2019 har været et fantastisk Acapello år – med start på Derby dagen i Klampenborg og med dertil hørende Champagne til de medlemmer der deltog på dagen, 3 pladser i Oslo og Stockholm, hvor han matchede og slog heste der var fløjet ind fra Galopsportens Mekka – Newmarket. Acapello har repræsenteret de lilla og grønne KTAS farve på flotteste vis i 2019 og sluttersæson med et ”Handicap” på flotte 79. Vi har haft udfordringer med at melde ham, da han er afskåret fra flere løb i Klampenborg, fordi han er født i Irland. Derfor har han startet i Oslo, Stockholm og Klampenborg hvor han tog en sejr til glæde for alle og en dejlig oplevelse for de fremmødte anpartshavere. Indskud/forfeits er en stor udgift for vores ”lille” klub hvor medlemmerne betaler et beskedent beløb om måneden på 50,- kr.…….. indskud/forfeits er skyld i mange panderynker og grå hår. Vi betaler indskud/forfeits til løbene i flere rater inden der startes, bl.a. har vi betalt længe til løb, som vi håber han bliver klar til i 2020. Acapello er meldt i Jysk Derby, den Norske og Svenske Derby serie, ikke for at vi mener han skal starte på 2400m., men for at få adgang til de korte løb i serien. Vi har her i 2019 betalt ca. 13.000,- kr. i indskud/forfeits til ovennævnte og i første halvår af 2020 skal der betales yderligere 17.000,- kr. inden start. De 7 starter Acapello har gjort her i 2019 har der været indskud/forfeits på ialt 33.500,- kr., samt transport til Norge og Sverige, ride og rejse udgifter til jockey, procenter til jockey og træner (2×10%) – så netto ud af de 106.000,- kr. han har indløbet er der ca. 38.000,- kr. tilbage, der skal være med til at dække ovennævnte indskud til Derby serierne, dyrlæge udgifter, afdrag på køb m.m. Det månedlige kontingent på 300×50 = 15000,- kr. dækker lige de faste udgifter, træning, baneafgift, smed/sko, forsikring, lodtrækning m.m. Nok om tal …, men blot til info, for dem der ikke ved så meget om indskud/forfeits . Galopsport er en dyr sport at deltage i, men fuld af skønne oplevelser, samvær med mennesker der har den samme passion. Acapello er nu gået i ”ferie mode”, træningsintensiteten er droslet ned, men grundtræningen fortsætter – vores to heste Acapelleo og Noelle nyder hverdagen og gerne med besøg og gulerødder – kig gerne forbi stalden om formiddagen og se deres udvikling i løbet af vinteren. Vi tror på Acapello fortsætter udviklingen og præsterer igen i 2020, håber selvfølgelig på at vi skal arrangerer bustur til de to Derbydage i henholdsvis Oslo og Malmø. Noelle er helt sikkert en ny stjerne i den række der har repræsenteret Stald KTAS. Vi havde en hyggelig dag, den 2. november hvor Stald KTAS havde sit ærespræmieløb på Klampenborg. Her blev der delt ærespræmier ud og vi fik nogle enkelte nye medlemmer. I 2020 skal vi fejre staldens 30. års jubilæum bl.a. på Klampenborg og der er planlagt en tur til Newmarket fra den 7-10 juli hvor der er væddeløb på July Course, som vi ikke tidligere har besøgt, samt auktion hos Tattersalls den 8-10 så det er med at komme i gang med opsparing hvis kataloget skal svinges når auktionslokalet indtages . I ønskes alle en Glædelig jul og et Godt Nyt år og på gensyn i 2020 til nye oplevelser i Stald KTAS. Galopafdelingen Per, Bent og Karsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende