Galop nyt

 

Lidt nyt fra galopafdelingen fra Acapello og Noelle ?
Lige nu er det den værste/hårdeste tid på Klampenborg for de to og firbenede …..mørkt, koldt, VÅDT, men vi går heldigvis mod lysere tider.
Acapello og Noelle fik et aften besøg med de obligatoriske gulerødder og en go “snak”, mens foderet blev serveret – de har det rigtig godt og trives begge to. “Værktøjet”, benene er perfekte….hvor der ellers altid kan være stor risiko for muk / små hævelser o.s.v på denne årstid med pladder og fugt – stor cadeau til personalet for vores heste er fri for disse gener og afbræk i træning.

Noelle er i fuld gang med at blive “skolet” til hendes fremtid som væddeløber ?, alt forløber planmæssigt og vi glæder os til hun skal repræsenterer de grønne og lilla farver ?.

Acapello nyder livet / ferien …. får mere og mere energi – er MEGET frisk, klar på lidt sjov og ballade (ens jakke kan nemt få afmonteret ærmer hvis man er uopmærksom ?). Han er en dejlig “dreng” og udvikler sig rigtig godt – stor og bred…… det bliver vanvittig spændende ??.

Vi ser alle frem til sæsonstart om ca. 3 mdr. – 18. april. 2020 bliver et spændende år, Margrethe bliver 80, Stald KTAS har 30. års jubilæum (det ska fejres ???) – vi har to vanvittig spændende heste hos Team Olsen ??.
Kender du en/ nogle der skal med på denne “rejse” så kontakt os endelig…. der er altid plads til en til ?.
Bedste hilsener
Per og Karsten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende