Nyt fra galopafdelingen

Solen har været en sjælden gæst denne vinter. Naturens farvepalet har været grå, grå, grå.
Det er ikke for sarte sjæle at ride ud med 5-6 lot i mørke vintermorgner med regn og rusk. De fortjener ros, det ridende personale. Indenfor i stalden hos træner Olsen er man i gang med det vigtige arbejde at desinficere alle bokse.
Hele stalden er præget af arbejdsomhed og hjertelig omsorg for dyrene.
Vore to heste Acapello og Noelle ( Kongen og Dronningen ) trives fint, ingen af dem har sat vinterpels, de er begge blanke og korte i hårlaget, hvilket generelt tyder på tidlige heste.
Noelle udvikler sig kropsmæssig harmonisk ( lige pålæg for og bag ). Hendes interval træning er præcis fastlagt. Hun har en letflydende fremadstræbende galop. Altid villig til arbejde -der skal ske noget. Med det positive helhedsindtryk hun giver og med en afstamning som lover, har vi et berettiget håb om noget ualmindelig godt og håbet beskæmmer som bekendt ingen.
Her ved begyndelsen af sæsonen kommer også de vigtige overvejelser om anmeldelserne til de store løb, både som 2,3 og 4 årig. Allerhelst ville man jo gerne melde “bredt”, men forfeits er en betragtelig økonomisk belastning og det er nødvendigt, at være meget selektiv. Anmeldelserne
vil selvfølgelig ske i samarbejde med træneren. Herom senere.
Dette nyhedsbrev indeholder ikke dufte, men os der er vaccineret med duften af hest og stald, kan næsten ikke vente til sæsonen kan komme igang.
Der er endnu enkelte ledige anparter til salg i både Acapello og Noelle, ganske vist kun få, inden der kan meldes udsolgt. Henvendelse desangående skal ske til Bent Rejkjær på : bent@staldktas.dk
eller mobil: 20 31 26 23.

Hilsen. Karsten og Per

Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer, hest og friluftsliv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende