Velkommen til nye medlemmer

Stald KTAS byder velkommen til:                                                                                                  Jeanette K. Christensen                                                                                                                    Tine Bailey                                                                                                                                                  Thomas Eskesen                                                                                                                                     Johanne Milla Nielsen

 

Billedet indeholder sandsynligvis: sko

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende