Stald KTAS jubilæumstur til Newmarket 2020

Efter den overvældende interesse for turen har det været nogle hektiske dage / uger for os, udgangspunktet var 35 pladser, som på de tidligere ture, men der var ca. 60 medlemmer der ønskede at deltage.

Det er lykkes at skaffe ekstra hotelværelser….vi bliver nu 54 deltagere der rejser fra Kastrup og to deltagere der støder til gruppen i Newmarket.
Hotel og fly har været en stor udfordring – vi rejser ud i to grupper og rejser hjem, som en samlet gruppe. Det er svært at skaffe meget billige flybilletter til over 50 personer – vi oplever at Mr. Ryanair omgående skruer prisen i vejret når der er interesse for bestemte afgange.
Programmet er fastlagt og vi har forsøgt at komme rundt om hele palletten i Newmarket. Vi skal bl.a. til auktion på verdens førende auktionshus Tattersalls, hvor der i oktober afholdes Selectet Salls – i 2019 blev den dyreste åring solgt for 3.600.000 Guineas (ca. 36 mill. kr.) efter hingsten
Dubawi til Stald Godolphin.
Vi skal til morgentræning på Warren Hill, med besøg hos træner….dog ikke dem alle. I Newmarket er der ca. 70 trænere i og omkring byen, som har verdens bedste træningsfaciliteter.
Vi har fået mulighed for at besøge Sheikh Mohammed’s hovedkvarter – “Dalham Hall Stud“ der i sæsonen 2020 har opstaldet 13 hingste, deriblandt stjernen over dem alle Dubawi der står til en bedækningsafgift på 250.000 pund (ca. 2,5mill. kr.). Derby vinderne Masar og Golden Horn, Cracksman efter legenden Frankel (som vi besøgte i 2015) og mange flere top Stallions….et overflødighedshorn af de bedste fuldblodshingste i verden. Mange af disse Stallions har
repræsenteret Sheik Mohammed’s / Godolphin”s kongeblå farver.
Vi besøger også ”The National Stud” der har gennemgået en stor udvikling under den nye leder ”Tim Lane”. Stutteriet har fået flere nye spændende hingste bl.a. Rajasinghe, som vi i 2018 så, som aktiv væddeløber hos træner Richard Spencer, Rebel Racing.
Besøg på Palace House Grounds – Racehorse museum med tur guide, som ligger tæt på vores hoteller.
Væddeløb på Rowley Mile hvor vi får en rundvisning inden væddeløbene lørdag på det berømte og fantastiske græstæppe….
Torsdag aften håber vi rigtig mange af deltagerne vil bakke op om fællesspisning på Kings Hotel hvor vi kan få hilst på hinanden og måske udveksle gode galophistorier i baren efterfølgende.
Vi forsøger at arrangere et besøg af en ”Special guest” denne aften.
En som har haft sin daglige gang og kan fortælle en masse annekdoter og oplevelser fra Galoppens Mekka Newmarket !
Lørdag aften har der været fantastisk flot tilslutning til middagen på Jockey Club…. 40 deltagere .
Det bliver en fantastisk oplevelse i de smukke historiske lokaler hvor vi får en rundvisning og oplever atmosfæren hvor galopsporten i England er blevet ”styret” i mere end 250 år og stadig gør.
Her går vi rundt i fodspor af de engelske konger og dronninger samt regeringsledere af Great Britain.
Det bliver nogle hektiske og begivenhedsrige dage der venter os 
Mere info om turen følger.
Venlig hilsen
Bent og Karsten.

Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer, tekst og friluftsliv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende