Galop Nyt

 

Efter at havde iagttaget vores heste på afstand i 3 uger, havde jeg aftalt med Champion Træner Olsen at vores heste skulle på banen og arbejde i dag.
Alle overholdt afstandskravene og der var sprit på bordet …. håndsprit ??.
Hestene nyder at solen er kommet til Klampenborg og elsker at blive vist frem – Acapello er helt fit og Olsen mener han er klar til start straks Mette F. & Co. lemper på reglerne.
Håber at video og foto viser han ser strålende ud….han er en rigtig dejlig hest, elsker at arbejde, bagefter afslappet & “cool”, nyder opmærksomhed og klar til masser af ??? ?. Når vi gamle kommer er han kæk og fræk – klar på at uddele nap og blå mærker . Men når de yngste medlemmer, børnene kommer og klapper…deler gulerødder ud er han flink og from som et lam ??.
På de første videoer fra banen er det de to 3 åringer Whonder Why med Rafael de Oliveira og Acapello med blå dækken og hans aller bedste veninde ?Christel. De går her et hurtigt arbejde på cusiontrack banen.

Noelle – er stadigvæk på “skolebænken” for at blive klar til jobbet. ? Hun er meget harmonisk, vokser jævnt og fint?….vi er super optimistiske, det bliver godt ?

De sidste 2 videoer er med Noelle – rødt dækken med Rafael de Oliveira. Hun er her sammen med 4-5 andre 2 åringer.
Champion træneren er i topform – strålende humør (fremgår af lyd på nogle videoer ?) og er fuldt tilfreds med begge vores heste – ser frem til at sæsonen kan komme i gang. Stalden er fyldt til briste punktet ? og nye heste ejere er kommet til ?
Go weekend til jer alle.
Hilsen Karsten

NB! Ved godt jeg havde en aftale med nogle af jer medlemmer om vi skulle mødes når hestene skulle arbejde, men det er jo desværre ikke muligt i disse Corona tider…..
MEN straks der bliver lempet kommer der en “indbydelse”.

Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer, hest, træ, himmel og friluftsliv

Billedet indeholder sandsynligvis: himmel, hest, træ og friluftsliv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende